Събота,

Фотографски конкурс за ученици в Стара Загора

От: Стандарт -
Фотографски конкурс за ученици в Стара Загора
A
A
A

 

Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център  (ПИЦ) по зависимости  обявяват  Виртуален конкурс за създаване на фотография и видеоклип с творческа тема: „Моят чуден свят – следвам живота“.

В него могат да участват ученици от V-VІІ и VІІІ-ХІІ клас от училищата в област Стара Загора и от цялата страна. Целите на конкурса обединяват усилията на екипа на ПИЦ по зависимости за насърчаване на оригиналното творческо мислене и за представяне на авторска интерпретация на творческата тема по интересен и достъпен начин, със средствата на дигиталните технологии, за защита на собствена позиция и ангажираност, за насочване на вниманието към предизвикателствата, с които се сблъсква младото поколение – вредата от употребата на психоактивни вещества (ПАВ), за превенция и предотвратяване на първа употреба на ПАВ. Конкурсът се провежда в два раздела: „Фотография“ и „Видеоклип“. У участниците са разделени в две възрастови групи, като всички получават грамоти за участие, а на най-добре представилите се връчват предметни награди на обща стойност 650.00 лв.

Правилата на конкурса са публикувани на уеб сайта на ПИЦ по зависимости: www.picstarazagora.com и на страницата във Фейсбук: https://www.facebook.com/pg/PICStaraZagora/posts/?ref=page_internal

Краен срок за изпращане на конкурсните творби - 10 декември 2020 г.. Дата на онлайн представяне, оценяване и класиране е 15 декември 2020 г.

 Предвид епидемичната обстановка, на 15 декември 2020 г. конкурсните творби ще бъдат представени пред жури, но без участието на публика, а участниците и всички желаещи могат да наблюдават оценяването и класирането чрез онлайн връзка, която ще бъде предварително публикувана на официалния сайт и на страницата във Фейсбук на ПИЦ по зависимости. Регистрационните формуляри ще се приемат до 1 декември 2020 год. Електронен адрес за изпращане на регистрационните формуляри и конкурсните творби: e-mail: pic.starazagora@abv.bg

 

 

 

Росица Въльовска

Община Стара Загора


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички