SUN TRIBE FREE OPEN AIR ви кани на музика в парк „Росенец“

Единадесетото издание на фестивала "Sun Tribe Free Open Air" предстои на 31 юли и 1 август в парк "Росенец" край Бургас

SUN TRIBE FREE OPEN AIR ви кани на музика в парк „Росенец“ | StandartNews.com

Единадесетото издание на фестивала "Sun Tribe Free Open Air" предстои на 31 юли и 1 август в парк "Росенец" край Бургас, съобщиха организаторите. Хедлайнери в първата вечер ще са експерименталната група R.o.b.t.F (Robot Orbital Base Techno Factory), които превръщат в своя запазена марка неземните електронни бийтове, поднесени със силна фънк и рок вибрация,. 

Същата вечер на сцената ще се качат и "Бас Народен" - хибридна музикална формация, смесваща електронна музика и фолклорни елементи, изпълнявани на живо. 

На живо ще слушаме и Wosh MC, който ще ни зарадва с криви рими.

Вечерта ще продължи с рага джънгъл сет, селектиран от DJ Zion от Zionlionz Soundsystem и Daft Dub - един от "отговорниците" за съществуването на фестивала. DJ Happy - популярен диджей сред бургаските клубове, ще открие събитието. 

DJ Drug, Defragler и dMONO, основател на Radio Bulldozer, ще "раздвижат" дансинга с музика в ниските честоти.

Втората фестивална вечер - 1 август, по традиция е посветена на качествената транс музика. В програмата са включени сетове на ветераните SHROOMS и TRIPITALE. Участие ще вземе и издаващият авторска музика за няколко лейбъла DJ Kundalini, който през последните години е гост и по големите транс фестивали по цял свят. 

Огънят на психиделичната музика ще поддържат и диджеите Psyritual и Resonant Warrior. Крюто на "Sun Tribe Free Open Air" ще бъде представено от ACID Martisnky и LFO.

През двете вечери на фестивала ще има и втора сцена, посветена на електронния звук.

Декорация и 3D мапинг, дело на виджеите от Visual Universe, ще допълнят фестивалното преживяване.

"Sun Tribe Open Air" се провежда под открито небе на поляната до хижа "Странджа", парк "Росенец", на 15 километра южно от Бургас. Дотам може да се стигне както с автобус номер 5, така и с линиите, обслужващите Южното Черноморие. Мястото е избрано съобразно една от основните цели на проекта - свободният достъп.

Фестивалът по традиция е с вход свободен. 

https://suntribe.org/

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/819724561863455/.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай