Стара Загора ще участва в Международното изложение “Ваканция & СПА"

Община Стара Загора ще вземе участие в 38- то издание на Международното туристическо изложение Ваканция и Спа Експо

Стара Загора ще участва в Международното изложение “Ваканция & СПА" | StandartNews.com

Община Стара Загора ще вземе участие в 38- то издание на Международното  туристическо изложение Ваканция и Спа Експо, което ще се проведе на 24 и 25 февруари в София. Tя ще представи своя туристически потенциал, като в рамките на двудневното изложение ще презентира своите туристически обекти, природниз абележителности, туристически атракции, места за настаняване, както и събитията от културния и спортен календар за 2022 г. В първия ден на изложението пред присъстващите на старозагорския щанд Квартет тромбонио от Държавна опера – Стара Загора ще представят специална програма.

Участие на щанда ще вземат Община СтараЗагора, Регионален исторически музей -Стара Загора и Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите – СтараЗагора.

Ваканция и Спа Експо е водещо събитие за туристическата индустрия в България, което всяка година приветства повече от 350 фирми изложители и над 20 000 специалисти от туристическата индустрия - участници, посетители и гости.

Компаниите, които избират изложениет окато платформа, за да покажат своите дестинации, продукти и услуги са национални туристически организации и бордове по туризъм, браншови организации, туроператори,туристически агенции, хотели и курорти, общини, регионални и местни съвети по туризъм, спа и уелнес центрове, хотелско, спа и фитнес оборудване,транспортни компании, професионални учебни заведения, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм, забавления, атракции, школи и студия, езиково обучение, арт и спортни клубове, софтуер, издателства, медии.

От отдел „Туризъм и младежки дейности“ призовават представителите на настанителната база и културните институции, които имат желание също да се включат като донесат свои рекламни материали на място в Туристически информационен център най – късно до 22 февруари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай