Повече полицаи по пътя за "Маказа"

В дните около 6 септември ще бъде засилено полицейското присъствие за контрол на водачите по пътя за "Маказа"

Повече полицаи по пътя за "Маказа" | StandartNews.com

Заради очаквания засилен трафик по международния път за Гърция през ГКПП ”Маказа” в празничните дни около официалния празник 6  септември – Денят на Съединението, ще има засилено полицейско присъствие по републиканската пътна мрежа на територията на област Кърджали.
     
„Целият ресурс ще бъде мобилизиран с организацията на движението и контрола на водачите на моторни превозни средства. Също ще бъдат използвани максимално всички технически средства за контрол на скоростта, алкохол и наркотични вещества”, обясни директорът на ОД на МВР старши комисар Атанас Илков. Той  уточни, че на невралгични места КАТ „Пътна полицая” ще регулира движението на МПС, а ако се наложи в помощ на полицаите ще бъдат включени и служители от СЖО.
    
Старши комисар Атанас Илков призова водачите да не излагат на риск себе си, близки си и всички останали участници в движението по пътищата. Той посъветва тези, които пътуват в празничните дни от 5 до 8 септември, да не оставят жилищата си без надзор и при подозрителни сигнали да съобщят в полицията или позвънят на тел 112.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай