Пловдив остана пуст през почивните дни

Мъгливото време уплаши дори и една от най-предпочитаните дестинации

Пловдив остана пуст през почивните дни | StandartNews.com

Дни наред синоптиците обещаваха топла и слънчева Коледа, но прогнозите им този път не се сбъднаха. В днешния почивен ден, Пловдив остана необичайно празен и тих, предаде “Марица“.

Макар и мнозина да празнуват в града и по домовете си, по обяд Главната остана почти празна. Повечето магазини в центъра на Пловдив също почиват днес. Затворени продължават да са и всички заведения, заради въведените противоепидемични мерки.

Снимка- Марица

Мъгливото време уплаши дори и една от най-предпочитаните дестинации в почивните дни за пловдивчани – Гребната база. Спокойно е и пред големите вериги магазини, като днес дори не се налага и изчакване отпред.

Заради събирането на четири последователни почивни дни тази Коледа, много пловдивчани са избрали да прекарат празниците извън града. Усложнената епидемиологична обстановка и затворените заведения също са фактор, който е накарал мнозина да прекарат празниците извън големия град.

Засилено е само полицейското присъствие в Пловдив. На почти всички входно-изходни артерии има патрули на КАТ. Органите на реда обещаха още през миналата седмица присъствието им по празниците да се осети и да изкарат всички налични патрули и техника.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай