Пампорово обяви 30% отстъпка за ски сезона

Мащабни проекти превръщат курорта в целогодишна дестинация

Пампорово обяви 30% отстъпка за ски сезона | StandartNews.com

Пампорово стартира сезона с нови и атрактивни проекти и със значителни инвестиции с основната цел да обогатят престоя на всеки турист не само в ски зоната, но и извън нея. Курортът продължава подготовката за ски сезон, изпълнен с интересни спортни, театрални и музикални събития, които да разнообразят културния живот в Пампорово.

За първи път още от сега се предоставя възможността за предварителни резервации с отстъпки до 30% от цените за настаняване в различни периоди през сезона, включително и през месец март, както и промоционална цена на лифт картата в определени периоди през януари.

За сезона хит остава лифт картата 2в1, която предоставя неограничено каране по пистите на ски зона Пампорово, неограничено каране по пистите на ски зона Чепеларе, безплатен транспорт между двете ски зони и отстъпка за ползване на ултрамодерния нов СПА уелнес център в хотел Перелик.

Още от сега Пампорово обявява промоционални периоди за лифт картите през месец януари в дните от 6-ти до 10-ти и от 13-ти до 17 януари 2020 (включително) на цена от 52 лв. за възрастен на ден.

Въвеждат се нов вид 6 и 9 дневни лифт карти за делнични дни с възможност за непоследователно ползване, които ще дадат повече гъвкавост и възможност на туристите в курорта да ползват услугата в различни делнични дни.

Запазва се традицията за промоционална цена на сезонната лифт карта в предварителна продажба до 01.12.2019 г. на стойност 1025 лв. Въвежда се и нова сезонна лифт карта само за делнични дни на промоционална цена от 700 лв. Гостите закупили един от двата типа сезонни лифт карти ще могат да се възползват от 30% отстъпка за достъп до най-новия ултрамодерен и луксозен СПА уелнес център, който се намира в хотел Перелик. С 15% отстъпка могат да се възползват и всички останали гости на курорта закупили всякакъв друг тип лифт карта.

Пампорово и Мечи чал ще запазят семейните пакети с лифт карти, които предоставят намаления от 8 до 12% от цената на ски картите.

За първи път  Пампорово обявява месец март за семеен месец с 30% отстъпка от цената на лифт картите, 30% отстъпка от хотелското настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик и 30% отстъпка от ски услугите след 9 март 2020 г. до края на сезона. Продължават партньорските програми с Българо-американска кредитна банка, БМВ България и Ауто Бавария, А1, ОМВ и АОРА, които предоставят отстъпки между 8 и 17% от цените на лифт картите, ски услугите и хотелското настаняване в избрани хотели в курорта според условията на програмите и политиката на Пампорово АД.

През декември, след поредната мащабна реновация в добре познатия емблематичен хотел Перелик*****, врати отваря най-големият в курорта луксозен СПА уелнес център, разположен на три нива и на близо 2 000 кв. м. площ. В съчетание с новия модерен конгресен център в курорта – отново в хотел Перелик, открит това лято с различни по капацитет зали с общо 1200 седящи места, модерно техническо оборудване и подземна топла връзка с луксозните хотели Перелик и Орловец, Пампорово се превръща в нов притегателен център за ски, уелнес и бизнес целогодишно.

Пампорово за първи път обявява още от сега специални оферти с 30% отстъпка за делничен престой през януари, февруари и март; предоставят се и отстъпки до 15% за ранни записвания, както и допълнителна отстъпка за дълъг престой.

От 29 ноември (Черен петък) в продължение на две седмици, Пампорово ще разиграе през сайта www.pamporovo.me лимитиран брой стаи по предварителна продажба с ваучери чрез т. нар. Сляпа оферта с 50% намаление за настаняване в някой от двата петзвездни хотела Орловец или Перелик без фиксирана дата. Коледната изненада за всички гости на хотел Перелик и туристите в курорта ще бъде откриването на новия СПА уелнес център Перелик, който ще предлага изключително разнообразие от релаксиращи и възстановителни процедури. В най-голямата многофункционална зала на новооткрития конферентен център в хотел Перелик – Pamporovo Convention Center, стартира за първи път културна програма в курорта през ски сезона. Предварително планираната програма включва всяка събота през януари и февруари участието на известни музикални групи и любими изпълнители от българската поп сцена, филми, театрални постановки и мюзикъли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай