Новата седмична програма на БулевАрт

Община Бургас създаде преди няколко години инициативата БулевАрт

Новата седмична програма на БулевАрт | StandartNews.com

Община Бургас създаде преди няколко години инициативата БулевАрт - Мрежа на сетивата, която обединява частния бизнес с творческите индустрии. Тя се развива успешно и партньорите в нея много помагат за това градът да е интересен и интелигентен. За което не спираме да им благодарим!

 

Ето събитията в новата седмична програма на БулевАрт:

 

* Днес, 17 август, от 19:30 ч., в HashtagSTUDIO на ул. "Абоба" № 1 ще се проведе поредният QUIZ понеделник. Това е игра тип викторина, разпределена в 5 кръга с по 10 въпроса + 1 бонус въпрос загадка. Максималният брой участници в един отбор е 4 човека. Вход - 4 лв. за всеки участник от отбор. Звучи ли ти забавно? Резервирай своето място тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799.

 

* Днес, 17 август, от 17:30 - 19:30 ч., в арт студио и галерия "GARYELI" /ул. "К. Фотинов" № 29/ ще се проведат уроци по рисуване за малки художници. Художничката Елисавета Ангелова ще покаже на децата как с лесни стъпки да нарисуват Мона Лиза, репродукция на Леонардо да Винчи. Телефонен номер за записване: 0879 215 719.

 

* На 18 август, вторник, от 20:00 ч., в Papa Beer на ул. "Милин камък" ще гостува група G.R.A.S. - една от любимите на Бургас. Това са: Светослав Михайлов - китара, вокали; Стефка Емилова - вокал; Георги Русев - бас, вокали; Атанас Миларов - ударни. През 2013 г. те печелят първа награда за авторска песен в конкурса "Бургас и морето", със заглавие "Как да ти кажа". Същата година излиза и клипа към песента. Вход: СВОБОДЕН.

 

* На 19 август, сряда, от 21:00 ч., HashtagPAVILION /до Моста/ продължава да бъде твоята сцена за изява. HashtagPAVILION обявява поредния #OpenStageWednesday. Всеки желаещ може да се свърже с екипа и да даде кратка информация за изпълнението, което иска да представи. Участието е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО за самия артист. Своето участие и присъствие можете да заявите на този линк: http://m.me/HashtagPAVILION.

 

* На 19 август, сряда, от 17:00 ч., в арт галерия "Неси" на ул. "Александровска" №12 и "Хан Крум" №3  ще се открие изложба - живопис на Илия Желев. Художникът има повече от 100 самостоятелни изложби, като повечето от тях са в чужбина. Негови картини са притежание на музеи, галерии и колекции по света.

 

* На 20 август, четвъртък, от 20:00 ч., в Papa Beer ще гостува Калоян Николов от "Гласът на България". Музикалният талант за пореден път ще направи шоу за публиката и ще завоюва сцената на Папата.

 

* На 20 август, четвъртък, от 21:00 ч., на сцената на HashtagPAVILION ще излязат група Lemon Box. Тя е създадена през 2016 г. от Зорница Димитрова - вокал, и Станимир Димитров - китара ("Ди Фемили"), Мартин Профиров - барабани (ПИФ), Стефан Германов - бас (екс - Милена Славова), както и Асен Хайдутов - перкусии. Те създават авторски песни в деликатен микс от поп, фънк и чил аут. Към тази невероятна вечер ще се присъедини и Stephane Love - част от елита на софийските диджеи. Не е трудно да се влюбиш в неговото фънки звучене с лек електронен привкус. Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION. Вход: СВОБОДЕН.

 

* На 21 август, петък, от 21:00 ч., HashtagPAVILION ви кани на забавна комедийна нощ "Светът на домакинята" с атрактивната Деница Кючукова - комедиант  и участник в "Като две капки вода". Деница вече е изпрала, сготвила и приспала детето. Затова много държи да сподели с вас за нещата, които ни се случват ежедневно, пречупени през призмата на едни отрудени домакински очи. Дали ще познаете себе си в казаното от нея? Вход: 12 лв.

Веднага след това, в 22:30 ч., ви очаква един от софийските ТОП диджеи: Paragraff22 и неговата диско фънки селекция. Вход свободен.

Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION.

 

* На 23 август, неделя, от 22:00 ч., сцената на HashtagPAVILION ще бъде взривена от Hayes & Y. Групата се нарежда сред любимите не само на българските музикални фенове, а и оттатък Ламанша. Обяснението е, че фронтменът и основен композитор Благослав Анастасов, китаристът Радослав Лозански, басистът Ивайло Делев и барабанистът Денис Холбек от години живеят и творят в Манчестър, Северозападна Англия. Изпълнителите печелят голямата награда от Конкурса за нова българска поп и рок песен "Пролет 2020", организиран от Българското национално радио. Отличието, което получават, е за композицията "Call the police". Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION. Предварително закупените билети са на цена 12 лв., а на мястото на събитието ще са на цена 15 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай