Неделя,

Над 650 младежи са взели участие в дейностите на ММЦ Стара Загора

От: Стандарт -
Над 650 младежи са взели участие в дейностите на ММЦ Стара Загора
A
A
A

Екипът на Международния младежки център Стара Загора организира и проведе публичен онлайн отчет за дейността си през първите шест месеца от изпълнението на проект “Международен младежки център – мисли локално, действай глобално!”, по програма Програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи".

 

Ръководителят на проекта и ресорен зам.-кмет  Иванка Сотирова, заедно с управителя на центъра - Весела Марева представиха най - значимите събития и дейности, реализирани от 1 юли до 31 декември 2020 година. Сред извършените дейности са организиране на обучителни формати като школа по презентиране, летен маратон за родители и тинейджъри, младежко изложение по случай 12 август – Международен ден на младежта и други. През изминалия период са били обхванати над 650 посетители в три различни възрастови групи.  Целта на екипа на ММЦ е да достигне до още младежи, живеещи на територията на Областта.

 

 В събитието взеха участие още представители на Националното координационно звено към Министерски съвет, на програмния оператор от Министерство на образованието, на Регионално управление на образованието - Стара Загора, зам.-кметът Милена Желева, директори на училища, партньори и младежи.

 

 


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички