На косъм! Смразяващ инцидент с трима души и дете

Драмата се разигра на опасно място в Пловдив

На косъм! Смразяващ инцидент с трима души и дете | StandartNews.com

Селфи едва не отне живота на майка и дете, както и на още двама души, които се хвърлиха да ги спасяват. Злополуката стана в Гребния канал в Пловдив. Майката и детето паднали в ледените води при опит да си направят селфи.

Намесата на млад мъж, който станал свидетел на ситуацията и на служители на общинска охрана, довели до благополучна развръзка.

"Детето внезапно падна вътре, майката се разпищя. Човек, който седеше в близост със семейството си, веднага се хвърли в канала да помогне на детето.

Майката също тръгна да се намесва, но се подхлъзна и падна вътре. В този момент мина един гражданин - и той тръгна да помогне, но и той се подхлъзна и падна вътре", разказва Васил Лесов, предаде БЛИЦ.

Така се наложило двамата общински служители да извадят четирима души от канала с един спасителен пояс на разположение. За радост всичко приключило благополучно.

Брегът около Гребния канал е изключително хлъзгав и навсякъде има предупреждения хората да не се доближават до ръба, подчертаха двамата спасители.

В нощта на 2 срещу 3 декември трима младежи също са паднали в канала и отново са били спасени от общински служители.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай