Понеделник,

Министър Красен Кралев открива обновената лекоатлетическа зала на з

От: Матей Бонев -
Министър Красен Кралев открива обновената лекоатлетическа зала на з
A
A
A

Приключи цялостния ремонт на покритата лекоатлетическа зала в Стара Загора, която се намира над стадион "Берое", информираха днес от общината. Извършен е ремонт на покрива и положена нова настилка на пистата за бягане. Ремонтирани са секторът за хоризонтални скокове скочището за овчарски скок. Подобрена е осветеността на залата с подмяната на осветителните тела в западната ѝ част.
  Ремонтните дейности са  за близо половин милион от бюджета на община Стара Загора.
  Закритата лекоатлетическа зала е изградена преди повече от 30 г. В началото на 2015 г. тя беше газифицирана и предостави комфорт и удобства за провеждане на пълноценни тренировки през целия зимен период на състезателите от спортния клуб по лека атлетика „Берое“. 
  През 2013 г., бе извършени ремонт на лекоатлетическата писта на стадион "Берое", което позволи провеждането на редица авторитетни състезания по лека атлетика - Балканиада , Европейско отборно първенство, както и възстановяването на международния лекоатлетически турнир „Самарско знаме“, припомнят общинарите.  Обновяването на закритата зала е поредната подкрепа на общинското ръководство за развитието на леката атлетика в Стара Загора.
   и кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще открият
 Официалното откриване  е угре, като церемонитя ще уважи министърът на младежта и спорта Красен Кралев.
Фото - Община Стара Загора
 


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички