Китайски бизнес форум ще среща партньори

Китайски бизнес форум 16+1 ще събере утре в Стара Загора представители на фирми, браншови организации и научни институции, които работят в областта на селското стопанство, хранително-вкусовата и преработвателната промишленост

Китайски бизнес форум ще среща партньори | StandartNews.com


   Китайски бизнес форум 16+1 ще събере утре в Стара Загора представители на фирми, браншови организации и научни институции, които работят в областта на селското стопанство, хранително-вкусовата и преработвателната промишленост. За събитието информират организаторите от Центъра за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа /ЦНСССКЦИЕ/ и Търговско-промишлената палата в  Стара. На форума ще бъдат представени дейността и проектите на  ЦНСССКЦИЕ, както и възможностите за съдействие на фирми и институции за развитие на търговски, научни и кооперационни отношения с Китай, включително използване на платформата за електронна търговия.  
Участието във форума, който ще се проведе в общинсаката зала "П.Р.Славейков", е безплатно, но се изисква предварителна онлайн регистрация, уточняват организаторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай