„Jumaya Stage Festival” в Благоевград

Второто издание на фестивала предложи и неделно училище, както и уъркшоп за деца и възрастни

„Jumaya Stage Festival” в Благоевград | StandartNews.com

С много настроение, положителни емоции и изключителни преживявания протече фестивалът „Jumaya Stage Festival” в Благоевград. Освен меломани от града, сред публиката бяха и хора от различни краища на България, дошли да станат част от музикалното събитие. В него и тази година участват утвърдени имена от света на музиката.

Началото на фестивала бе дадено в петък вечер, когато на сцената се качиха Мерудия“, „Echoo Balkan Samba" и "Акага". „Jumaya Stage Festival“ се провежда в Благоевград за втора поредна година, след като пилотното издание се оказа изключително успешно.

Изключително емоционално протече и втората вечер на „Jumaya Stage Festival”.  FA ROCK, LEONTAS, SEVI, Д2 +Любо Киров, Вокално студио „Фа Диез“ предизвикаха истински фурор сред меломаните. Творците и публиката се сляха в едно, изпълнявайки заедно утвърдени хитове и нови музикални парчета. Паралелно, около зоната на фестивала, артисти представяха своите ръчно изработени творения в Арт фест.

Второто издание на фестивала предложи и неделно училище, в което участваха известни артисти, както и уъркшоп за деца и възрастни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай