Герои! Деца спасиха мъж от самоубийство

Цяло село Казашко хвали малките ангели

Герои! Деца спасиха мъж от самоубийство | StandartNews.com
  • Цяло село Казашко хвали малките ангели спасители

Деца от с.Казашко се оказаха "ангели спасители" на 60 годишен мъж от Варна, който в отчаянието си е решил за зло, или за добро да сложи край на живота именно край брега на езерото в Казашко. Историята на малките герои, които трогнаха с постъпката си цяла България, бе разказаха на страницата на варненското село във фейсбук.

Децата говорили с мъжа и така разбрали за намерението му да сложи край на живота си. Тогава те взели от него въжето, хвърлили го навътре в езерото и се обадили на кмета на селото. След намесата на кмет, полиция и бърза помощ ситуацията била овладяна. Остава да се молим Бог да дава на хората здраве, верен път, спасение и решение на техните проблеми!, завършва фейсбук публикацията.

Браво на децата, Бог ги е изпратил. Предлагам да бъдат поощрени, са само част от коментарите под публикацията. От тях става ясно, че родителите на смелите малчугани първо им се поскарали, че ходят на опасни места, където им е забранено да играят, но след това ги похвалили за благородната постъпка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай