Дядоколедовци на мотори раздават подаръци в Бургас

Рокерите от бургаския мото клуб „Морски братя” запазиха традицията си

Дядоколедовци на мотори раздават подаръци в Бургас | StandartNews.com

Снимка- Флагман

Рокерите от бургаския мото клуб „Морски братя” запазиха традицията си и тази година, въпреки пандемията, отново зарадваха децата, предаде Флагман.

Облечени в костюми на Дядо Коледа и яхнали мощните си мотори, те обиколиха града на светлия християнски празник и раздадоха подаръци на десетки деца.

Всяка година на 25 декември членовете на мото клуб „Морски братя” започват празничнта си обиколка на Бургас в 10 ч. Те раздават подаръци на децата на свои близки, роднини и приятели. Клубът съществува от 14 години и в редиците му има около 40 човека, които ежегодно с радост се включват кампанията „Дядо Коледа на две колела”, за да дадат още един повод на бургаските деца да се усмихнат. Инициативата се провежда за 14-а поредна година

Обикновено обиколката на града приключва в 13 ч, когато рокерите се събират на пл. „Тройката”, пред Коледната елха, където продължават благородната си акция, като раздават подаръци и на случайни деца в центъра на града. За жалост тази година епидемичната обстановка в страната не позволява тази акция да се осъществи, но въпреки това рокерите са закупили голям брой играчки, които все пак ще бъдат подарени на децата на Бургас.

По-рано днес наши читатели са станали свидетели на акция „Дядо Коледа на две колела” в бургаския жк „Изгрев”, където пред бл. 53 в комплекса мотористите са зарадвали с подаръците си десетки деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай