Гаджето на Мария Игнатова в листите на ГЕРБ

Министрите отличници водят листи на управляващите

Гаджето на Мария Игнатова в листите на ГЕРБ | StandartNews.com

Ивайло Нойзи Цветков и Любен Дилов-син ще играят за ГЕРБ на предстоящите избори за парламент, твърдят депутати от управляващата партия, запознати с номинациите. Очаква се двамата да са на водещи позиции в софийските листи и така да отмъкват гласове от градската десница. Тя пък ще играе с районнните си кметове, като острие в кампанията на умните и красивите ще е кметът на район „Средец” Трайчо Трайков. Интелектуалецът Нойзи напоследък е известен с новата си сърдечна тръпка - тв водещата Мария Игнатова. От месеци двамата са най-одумваната светска двойка. Почеркът на Нойзи се вижда всяка неделя и в предаването на Мария "Папараци ново 20".

ВИЖ ОЩЕ: На вота: Червени лъвчета срещу тигрите на Борисов

И Нойзи, и Любен Дилов-син ще са от гражданската квота на управляващите. Те ще са и отговорът на ГЕРБ на настъплението на партията на Слави Трифонов.

Както „Стандарт” вече писа министрите отличници ще са водачи на листите на ГЕРБ. Вицепремиерът Томислав Дончев отново ще е номер № 1 е в 23-и МИР в София и в Габрово. Социалният министър Деница Сачева се очаква да е водач в Добрич, колегата й шеф на спорта Красен Кралев отива на челна позиция в Русе.

Външната Екатерина Захариева запазва лидерската позиция в Пазарджик, просветният шех Красимир Вълчев поема Стара Загора. Във Велико Търново начело на кампанията ще е здравният министър Костадин Ангелов. В Сливен водач ще е земеделската министърка Десислава Танева, а в Смолян - шефката на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова. За Варна ще играе шефът на комисията по култура Вежди Рашидов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай