Сряда,

Каракачанов с остри думи за Лозан Панов

От: СТАНДАРТ -
499
Каракачанов с остри думи за Лозан Панов
A
A
A

Когато нацията и държавата се намират в демографска криза, да се стимулират процеси, които разлагат традиционното общество и семейство, е недопустимо. Така вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов коментира пред бТВ питането на Лозан Панов до конституционния съд какво е пол. По този повод преди няколко дни Каракачанов попита публично Панов: Вас майка ли Ви е раждала или трансджендър?

Лидерът на ВМРО, посочи че политическите приоритети на партията са доходи, семейство, сигурност. "Когато говорихме за минимална пенсия 300 лв. никой не вярваше – ние го направихме, говорихме за семейно подоходно облагане – сега то е факт, и работещите и учещите семейства получават подкрепата на държавата", отбеляза Каракачанов.

За агентите в кандидат-депутатските листи той посочи, че не може да се изтрие историята на България преди 30 години и да се каже, че не е имало такава.

Службите за сигурност са нещо, което съществува във всяка държава, коментира Каракачанов. По думите му той няма от какво да се срамува.

Каракачанов коментира и шпионския скандал, по който заместник-началникът на бюджетната дирекция в Министерството на отбраната (МО) полк. Петър Петров и още четирима души бяха оставени в ареста за постоянно.

"Полк. Петър Петров беше помощник на една от дирекциите на МО – Финанси. Той е бил награден за военна доблест - почетен знак на министерството на отбраната. Военнослужещите се награждават при дълга служба без забележки и нарушения, не е единственият, който е награден", каза Красимир Каракачанов.

"Този случай е на практика е под наблюдение от шест месеца от Военното разузнаване, ДАНС и прокуратурата.

Всеки един, който се е ангажирал да работи за чужда държава, трябва да си получи  наказанието", заяви вицепремиерът. Според него трудно може да се каже, че е изнесена  важна информация, част от нея е била и публична.

В следващото НС трябва да има приемственост, каза още Красимир Каракачанов и по думите му има теми, които трябва да бъдат довършени, като една от тях е и темата Македония. "Никакви отстъпки, ако Скопие не промени своята политика", заяви Каракачанов.


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички