Дамски дуел и патриотичен сблъсък във Варна

В морската столица се очаква една от най-интересните битки за 46-ия парламент

Дамски дуел и патриотичен сблъсък във Варна | StandartNews.com

Дамски дуел и патриотичен сблъсък ще има на 11 юли във Варна. В морската столица се очаква една от най-интересните битки за 46-ия парламент.

Корнелия Нинова ще премери сили с Татяна Дончева. Първата социалистка не само не успя да привлече в широката си лява коалиция лидерката на Движение 21, но сега ще трябва да се състезава с нея и за гласовете на левите. Публична тайна е, че макар Дончева да е част от "Изправи се! Мутри вън", много социалисти й симпатизират, убедени, че БСП е загубила, принуждавайки Дончева да напусне столетницата.

Не по-малко интересен ще е челният сблъсък между лидера на "Възраждане" д-р Костадин Костадинов и зам.-шефа на ВМРО Ангел Джамбазки, който след оттеглянето на Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Веселин Марешки от листите за парламент се превръща в основно лице на тройната коалиция ВМРО, НФСБ и ВОЛЯ. В морската столица казват, че Костадинов печели подкрепа с родолюбивите си акции, грижата за патриотичното възпитание на децата и последователните позиции.

Надпреварата за Варна ще е повече от напрегната, защото на състезателната писта в града са бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов (ГЕРБ-СДС), топ сценаристът на Слави - Филип Станев, който излиза на терен вместо Трифонов, опитният политик от ДПС Ерджан Ебатин и популярният продуцент и композитор, автор на "Цвят лилав", Стоян Михалев (Демократична България).

Ако на 4 април мерките за излизане от третата ковид-вълна работеха за Ангелов и ГЕРБ, то сега професорът със сигурност ще трябва на всяка крачка да се обяснява знаел ли е какво се случва в болниците, които днес са обект на проверки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай