Борисов: Опонентите ни разчитат на манипулации

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов изтъкна още мащабното строителство и хилядите километри обновени пътища в рамките на мандата

Борисов: Опонентите ни разчитат на манипулации | StandartNews.com

Борисов акцентира върху огромния европейски жест към България, благодарение на който страната ни ще получи допълнителни над 1,2 млн. дози ваксини на „Бионтех/Пфайзер“  чрез механизъм за солидарност.

„Това е голяма подкрепа за България. Солидарност е точната дума“, заяви Борисов и добави, че лично е благодарил на премиера на Португалия Антонио Коща и на португалското председателство на Съвета на ЕС. Лидерът на ГЕРБ изрази своята признателност и към председателя на Европейския съвет Шарл Мишел и председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Борисов  напомни и за отличната оценка, дадена от Европейската сметна палата, която само преди дни в годишния си доклад за 2019 г. посочи, че не е открила нито една грешка в програмите, които България изпълнява със средства от бюджета на ЕС.

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов изтъкна още мащабното строителство и хилядите километри обновени пътища в рамките на мандата. Премиерът беше категоричен, че винаги е държал строителите да получават редовно възнагражденията си и отбеляза, че с труда си те допринасят за развитието на държавата с ускорени темпове. Лидерът на ГЕРБ  изтъкна и подкрепата на правителството за общините. Борисов посочи, че в годините на управление на ГЕРБ в Доспат са реализирани много проекти, а само от правителствени постановления в Доспат са инвестирани 16,5 млн. лева за различни инфраструктурни обекти.

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов беше категоричен, че опонентите предпочитат да използват фалшиви новини, манипулации и провокации, защото, за разлика от ГЕРБ, не могат да покажат реално свършена работа. Борисов изтъкна също огромната подкрепа, която ГЕРБ има и в смесените райони. „ДПС се имаха за даденост“, напомни Борисов и добави – „в София говорят едно, но иначе на терен мачкат и тормозят хората“. Председателят на ГЕРБ призова хората да гласуват, взимайки предвид реално свършената работа в интерес на всички български граждани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай