Уличен стълб опърли ръката на третокласник

Инцидентът е можел да приключи с фатален край

Уличен стълб опърли ръката на третокласник | StandartNews.com
Варна. Уличен стълб опърли ръката на третокрласник. Потърпевшото 9-годишно момче се препънало и паднало върху отворена електическа кутия от стълб на улицата. Детето е настанено в клиниката по термична травма във Военноморската болница във Варна.
Инцидентът е станал на ул. "Н.Цанов". Родителите първо са потърсили лекар в спешния кабинет в ДКЦ "Св.Иван Рилски" в квартал "Аспарухово". Оттам насочили невръстния пациент към специализираната клиника, където установили, че има изгаряне на дясната ръка – втора степен. Инцидентът е можел да завърши и с фатален край, твърдят заподнати.
Дежурните лекари от поликлиниката са алармирали в полицията, за да бъде отстранена опасността.  По случая е образувана преписка, съобщиха от полицията във Варна.
В края на ноември варненският сайт Петел.бг публикува снимка на читател на отворена кутия на стълб за улично осветление на спирка на бул. "Народни будители" до новия търговски център в "Аспарухово". Опасната техническа неизправност си стои така от миналата седмица и всеки момент може да бъде "изпържен" случаен минувач, предупредил бдителният варненец. Той допълнил, че на спирката има и много деца от близкото училище. Вероятно капакът е бил откраднат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай