Ударена кола помете четирима на спирка

Ударена кола помете четирима на спирка | StandartNews.com

София. Кола помете жена, две момичета и възрастен мъж, докато чакаха трамвай на спирка в София. Около 16 часа в сряда на кръстовището на булевардите "Александър Стамболийски" и "Димитър Петков" се блъснали два автомобила - "Сеат" и "Субару". Едната от колите се завъртяла и се качила върху тротоара, удряйки нищо неподозиращите пешеходци.

Пострадали са жена и двете й дъщери - на 11 и 17 години, както и 57-годишен мъж. Те бяха транспортирани в "Пирогов". От пресцентъра на болницата съобщиха, че 17-годишното момиче е без наранявания и не се налага да остава в лечебното заведение. На останалите пострадали продължават да им се правят изследвания. Останалите хора са се отървали само с уплаха. Никой от шофьорите не е ранен. На мястото бяха изпратени патрули на полицията, които да регулират движението.

Това е поредният инцидент на спирка, след като в понеделник друг автомобил отнесе майка и 7-годишното й дете на бул. "Сливница". Пострада и мъж на 69-годишна възраст. Млада шофьорка не успяла да овладее добре автомобила си и той се завъртял на мокрия асфалт, ударил се в светофара и връхлетял върху хората на тролейбусната спирка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай