Трима ранени при верижна катастрофа на Петолъчката

Трима ранени при верижна катастрофа на Петолъчката | StandartNews.com

Сливен. Трима души бяха ранени при верижна катастрофа край Петолъчката. Блъснали са се два леки и един товарен автомобил. Два леки автомобила са изгорели напълно при инцидента.

Все още се изясняват причините за катастрофата. Единият от леките автомобили е навлязъл в насрещната лента, ударил се е в камион, след което се е блъснал във втория лек автомобил. При удара са се запалили и двете леки коли. Заради унищожените автомобили все още не е ясно откъде са пострадалите.


При инцидента са пострадали трима души, които са откарани в болницата в Ямбол за медицински преглед и лечение. По-късно и четвърти човек, който е шофирал едната кола е поискал преглед от лекар.


Инцидентът затвори временно участъка между Петолъчката и село Лозенец, съобщиха от МВР. Лявата лента от пътя между пътен възел Петолъчката и село Лозенец вече е отворена за движение.


Колите, пътуващи от Бургас през Петолъчката към вътрешността на страната, се движат нормално. Затворена остава дясната лента, където се намират катастрофиралите автомобили. Обходният маршрут е през Стралджа. На място има полицейски екипи, които регулират движението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Цецо
Коментирай