"Технополис" стъпи в Габрово

"Технополис" стъпи в Габрово | StandartNews.com


Габрово. 4 млн. лева инвестиция и 45 нови работни места ще осигури "Технополис" в Габрово, след откриването на хипермаркет в града.  Символична първа копка направиха кметът на общината Таня Христова и председателят на съвета на директорите на „Технополис – Видеолукс холдинг” Тодор Белчев.

По традиция и за успех на новия обект, габровските свещеници отец Христо и отец Тодор отслужиха тържествен водосвет, а в багера бе счупена бутилка шампанско. Хипермаркет "Технополис” - Габрово ще бъде разположен на ул. "Индустриална” № 10, непосредствено до кръстовището на ул. "Лазурна” и великотърновско шосе. Сградата на новия обект ще заема площ от 3 700 кв. м, като търговската зала ще се простира на 2 000 кв. м.

За улеснение на посетителите ще бъде изграден безплатен паркинг с 50 места. Главен изпълнител на проекта е сливенската фирма „Строй-Консулт” ЕООД. „Технополис” – Габрово ще бъде 29-ия поред хипермаркет от търговската верига. Очаква се да бъде завършен за по-малко от 4 месеца и да посрещне първите си клиенти в края на ноември 2012 г. Модерният специализиран магазин ще отговаря на утвърдените традиции и европейски стандарти, предлагайки цялото многообразие от над 25 000 уреда, стана ясно в началото на строежа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Цецо
Коментирай