Търсят свидетел на инцидент в градския транспорт

Търсят свидетел на инцидент в градския транспорт | StandartNews.com

Жена от София издирва свидетели на инцидент с нея в градския транспорт. Анелия Иванова слизала от автобус, когато шофьорът потеглил преди тя да стъпи на земята. Счупила си крака и в момента е със седем пирона в него.

Оказва се, че пострадалата не може да търси отговорност от водача на превозното средство. До момента само един човек е съдействал със свидетелски показания за инцидента, а на жената са й нужни двама.

„Подадох си десния крак и дясната ръка с чантата и почувствах как се затваря вратата и едно пропукване в левия крак. Автобусът тръгна и чантата ми започна да подскача по паважа. Десният ми крак започна и той да подскача и аз изпаднах в ужас", разказа Иванова пред Нова тв.

„Автобусът започна да я влачи по паветата, след това спря, отвори вратата и жената падна, автобусът затвори вратата и продължи", обяснява Емил Попов, който е дал показания в полицията. Той твърди, че шофьорът така и не слезнал, за да види какво е състоянието на жената. Емил се притекъл на помощ и успял да довлече жената до близката стоянка на такситата, за да я откара до „Пирогов".

До момента жената е платила над 1200 лева за операции. Тя и майка й са подали жалби в столичната фирма "Автотранспорт". От фирмата така и не са дали конкретна информация кой е служителя.

„Търся или таксиметровия шофор, който е станал свидетел на случката или някой пътник, някой очевидец", казва Велина, дъщерята на Анелия.

„Обещетението не е най-важното - важно е отношението", твърди пострадалата софиянка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай