Снегът отложи ловно шоу

Снегът отложи ловно шоу | StandartNews.com

Кърджали. Мокрият сняг отложи ловното щоу "Св. Хуберт" край кърджалийското село Македонци. Това потвърди специалистът по лова към Ловно-рибарското сдружение Господин Калоянов. Той уточни, че шоуто, което се очаква с интерес, при  хубаво време ще се състои в средата на февруари.

Най-голяма в областта е снежната покривка в Кирковско – 20 см, а в Ардино натрупалият сняг стига до 30 см, съобщи дежурният от Хидро-метеорологичната станция в Кърджали. Заради силния снеговалеж, на места придружен с вятър, счупени клони от дърветата затрудняват преминаването на колите.

Всички пътища са проходими при зимни  условия. В отделни участъци има въведени временни ограничения. Забранено е движението на МПС с тегло над 15 тона по пътя Хасково - Кърджали в участъка до Черноочене. Поради свличане на земни маси е въведено ограничение и в участъка по пътя Момчилград - Подкова. Преустановено е движението на товарни коли с ремаркета и полуремаркета  в посока  Ардино - Кърджали и в участъка от Комунига до Асеновград. Няма съобщения за прекъснато елекрозаханване и водоподаване в региона.

"Председателите на секционните комисии получават документацията за утрешния референдум. Не сме имали някакви особени  затруднения при предвижването до СИК-ове заради снега. Вярваме, че на 27 всички всички 440 секции в областта ще отворят нормално врати”, коментира Даниела Петрова, председател на Районната избирателна комисия (РИК) - Кърджали

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай