Счупени носове след челен удар на „БМВ" в бетонна ограда

Счупени носове след челен удар на „БМВ" в бетонна ограда | StandartNews.com

Благоевград. Несъобразена скорост стана причина за катастрофа на мокрия път между селата Блатска и Абланица. Лек автомобил „БМВ", управляван от 26-годишния И.М. от Абланица, се движел бързо. Шофьорът загубил контрол над управлението, колата излязла вдясно от пътя и се забила челно в бетонна ограда.

В резултат на станалото ПТП са пострадали водачът, който е с контузия на носа и гръдния кош, както и спътникът му О.А., на 29 г. от Абланица, който е травма на носа. След извършени медицински прегледи двамата мъже са освободени за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача е отрицателна.

На пътя между селата Брезница и Корница лек автомобил „Фолксваген Пасат", управляван от 29-годишния М.Б., навлиза в лентата за насрещно движение. Там се блъска в движещия се срещу него „Форд Фиеста", шофиран от М.О., на 35 г. от село Блатска. Вследствие на инцидента е пострадал водачът на форда, който е с контузия на лявото коляно. След извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на двамата шофьори са отрицателни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай