Разбиха публичен дом за садо-мазо в Бургас

Прибирали 400 лева за сеанс със строга господарка

Разбиха публичен дом за садо-мазо в Бургас | StandartNews.com

Бургас. Публичен дом за садо-мазо изпъления разбиха антимафиоти в Бургас. Бардакът е бил скрит в панелен апартамент в блок 294 в ж.к. "Меден рудник", собственост на 59-годишната Станка Бодурова.

Именно стопанката е била съдържателка на дома. Жената лично подбирала момичетата за нестандартни сексуални услуги. По време на акцията полицаите са установили, че за предприемчивата госпожа работят 9 проститутки на възраст между 18 и 30 години. Мениджърката и собственичка на бардака ги рекламирала чрез обяви в електронни сайтове и бургаски вестници. Офертите варирали от секс със строга господарка до руса медицинска сестра, която сбъдва всички желания.

Жриците от "Меден рудник" заработвали между 70 и 100 лева на час за стандартен секс сеанс. За цяла нощ плътски удоволствията тарифата била 400 лева. Изпълненията в стил садо-мазо започвали от 5 стотака и стигали до хилядарка. 59-годишната сводница държала и бар в квартала, разположен близо до публичния дом. Заведението й "Фонтана" било използвано за срещи и запознанства между труженичките и потенциални клиенти.

При претърсването на публичния дом и кафенето антимафиотите открили всевъзможни сексуални атрибути, повечето за садо-мазо игри. Полицаите прибрали два чувала с камшици, белезници и огромен набор от еротични играчки.

Съдържателката е задържана за 72 часа в ареста. Тя може да отнесе до 10 години лишаване от свобода и глоба от 10 до 20 000 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай