Прострелян в главата разиграва полицията в Бургас

Прострелян в главата разиграва полицията в Бургас | StandartNews.com

Лъже, че се гръмнал сам

Бургас. Прострелян в главата бургазлия разиграва от два дни полицията в морския град. Раненият е 46-годишният Недялко М., който бил доведен в бургаската болница на 2 януари. Придружавал го негов приятел. Пострадалият имал няколко сачми от ловна пушка в главата и лицето.

Мъжът е вкаран веднага за операция и в момента е сравнително добре. Пред лекарите и полицаите той заявил, че се прострелял сам в апартамента си, докато се опитвал да почисти ловното си оръжие. Същата версия поддържали и близките му. Униформените обаче подозират, че историята със самопрострелването е измислена. Според разследващи няма нито едно доказателство, което да потвърди версията на ранения бургазлия.

До момента те не са открили самогърмящата пушка. Освен това в апартамента на мъжа в комплекс "Меден Рудник" не са открити никакви следи от кръв. Според разследващите инцидентът най-вероятно е станал по време на лов. Не е изключено да става въпрос и за бракониерско ловуване. Една от версиите на криминалистите е, че раненият е бил прострелян от свой колега по невнимание и лъже, за да го прикрие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай