Поставят нови пътни знаци и светофари в Благоевград

Поставят нови пътни знаци и светофари в Благоевград | StandartNews.com

Община Благоевград обяви обществена поръчка за избор на фирма, която да монтира, ремонтира и поддържа пътни знаци, светофарни уредби и други елементи - предпазни парапети и друго крайпътно оборудване. Работата е свързана с организацията и безопасността на движението. Максималният финансов ресурс, който може да задели общината, е 62 000 лева без ДДС. Критерият за оценка е "икономически най-изгодната оферта".

Предложената цена е с максимална тежест 65 точки, а срокът за реакция – 35 точки. Най-ниска предложена цена е най-ниската предложена стойност за поддръжка за целия период на изпълнение на поръчката измежду всички участници, а „цена на участника" е стойността за извършване на дейностите по поддръжка за целия период на изпълнение на поръчката, посочена в предложението.

Ако участник е посочил цена за изпълнение, която надвишава осигурения от възложителя финансов ресурс, то неговото предложение няма да бъде оценявано и ще бъде отстранен от участие във възлагането. В случай, че участник е предложил срок за реакция различен от указания, то неговото техническо предложение няма да се оценява и ще бъде отстранен от участие във възлагането.

Оферти за участие се подават в деловодството на община Благоевград в срок до 17:30 ч. на 17 юни. Те ще бъдат отворени на 20 юни от 14.00 ч. в зала 101 в сградата на кметството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай