Помогнаха на бедни семейства с храна за празниците

Помогнаха на бедни семейства с храна за празниците | StandartNews.com

Велико Търново. Празнични хранителни пакети бяха раздадени на 20 нуждаещи се семейства от Община Велико Търново. Инициативата на движение „България си ти", Българската хранителна банка и „Холидей Хироус" бе подкрепена от кмета Даниел Панов. Той стана патрон на събитието и заедно с организаторите посети и връчи хранителните пакети на семействата във Велико Търново и Шемшево. Така многодетни, безработни и инвалиди получиха подкрепа и помощ в предпразничните дни.

„Бъдете здрави и посрещнете заедно с най- близките си хора Великден", каза кметът Даниел Панов. Той благодари на организаторите на кампанията и си пожела да има повече състрадателни и солидарни българи, които помагат на сънародниците ни в нужда.

"България си, ти!" е национално гражданско движение, което подава ръка на всички български граждани, които искат да живеят по-добре и достойно в една модерна и нормална държава. Те са приели за своя кауза подобряването на качеството на живота и жизнения стандарт на българските граждани в съответствие с европейската стратегия „Европа 2020" за повишаване на благосъстоянието и равнището на живота в страните членки на Европейския съюз.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай