Полицай – кандидат за селски кмет, обеща детска площадка

Полицай – кандидат за селски кмет, обеща детска площадка | StandartNews.com

Изгрев. Независимият кандидат за кмет Йордан Китанов обеща изграждането на детска площадка на съселяните си в благоевградското село Изгрев. Той е полицай, младши автоконтрольор, но за втори път се пробва да стан управник на селището. Срещата с местните хора бе организирана от Инициативния комитет, който издигна кандидатурата му, а тя бе подкрепена от БСП-Благоевград. Социалистите бяха заложили първо на бащата на полицая Венчо Китанов, но за да няма битка между баща и син оттеглиха номинацията му.

 

„Няма да чуете от мен нереалистични обещания, а ангажименти, които касаят всички нас и живота на хората в село Изгрев. Нека се обединим и заедно да променим родното си място. Главните ми цели са благоустрояването на селото, изграждане на детска площадка и довършване на канализацията", заяви Йордан Китанов.

 

За кого от кандидатите за кмет ще изгрее слънцето тази неделя на изборите за управник в благоевградското село Изгрев? Отговор на този въпрос трябва да дадат над 500 избиратели в населеното място. Кметският стол се оказа много апетитен, след като за него ще се борят четирима души. Конкуренти на полицая са начална учителка, бизнесмен и бивш кмет. Преподавателката Мария Деянска е от НДСВ, 70-годишният бивш управник Гроздан Безински е избор на „Гергьовден", а Валентин Георгиев е от ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай