Пазарджик тръгва към София

Пазарджик тръгва към София | StandartNews.com

Пазарджик. Недоволните от монополите се солидаризират с последните събития  в столицата и са готови всеки момент да тръгнат към София. Това стана ясно при поклонението на паметника на Апостола в тракийския град. Протестите срещу високите сметки за ток и монополите в Пазарджик иначе ще бъдат подновени в четвъртък и ще продължат всеки ден до края на седмицата, обяви един от организаторите Атанас Георгиев. Началният час в делничните дни ще бъде в 18.30 часа, а сборният пункт - в градинката пред гимназия "Иван Аксаков". Целта е работещите също да могат да се присъединят.

В неделя през деня ще направим протестно шествие с митинг отново със спиране на площад "Константин Величков" и пред сградата на електроразпределителното дружество. По отношение на опасенията, че провеждането на протестите в тъмната част на денонощието дава възможност за хулиганския прояви, Георгиев каза, че нямат притеснения, защото органите на реда в Пазарджик си вършат много добре работата и реагират много добре на опити за такива прояви. А и ние ще направим всичко възможно да не допуснем подобно нещо, увери той.

Исканията за провеждането на протести ще се подават в общината ден за ден, защото така се прави и в другите градове. Част от пазарджишката организация обмисля и присъединяване към протестите в столицата, добави организаторът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай