Над 200 изложители ще събере БАТА АГРО

Над 200 изложители ще събере БАТА АГРО | StandartNews.com

Стара Загора. Рекорден брой изложители – над 200 чуждестранни и български производители на селскостопанска техника, които са наели почти 30 000 кв. м изложбена площ, ще събере традиционното вече специализирано изложение БАТА АГРО 2013. То ще бъде открито официално от министъра на земеделието и храните проф. Иван Станков на старозагорското летище идния понеделник, съобщиха организаторите.

В петте изложбени дни ще бъде представена най-съвремена и модерна земеделска техника. Програмата е наситена с тест драйв и демонстрации, съпътстващи мероприятия и презентации. Тази година акцент ще бъде и автомобилната техника – автомобили и транспортни средства, използвани от селскостопанския бранш. Отделно внимание ще бъде отделено и на новото микроизложение на торове, препарати и семена.
В рамките на петдневното агроизложение ще бъдат представени и селскостопански университети, неправителствени организации в земеделието и животновъдството, консултанти по европрограми, лизингови компании и банки с конкретни финансови оферти за земеделието и др.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай