Мъж се самозапали в селото на Станка Златева

Мъж се самозапали в селото на Станка Златева | StandartNews.com

Сливен. 58-годишен мъж се самозапали в родното село на Станка Златева Крушаре. Драмата се разигра малко преди 10 часа в неделя, съобщиха от полицията в Сливен.

Мъжът е приет в областната болница с изгаряния в размер на 70-80 %. Той ще бъде транспортиран до клиниката за изгаряния в Пловдив, която е специализирана, казаха от полицията.

"Стандарт" научи, че 58-годишният мъж драснал клечката малко след като излязъл от магазин в центъра на Крушаре. Преди това той говорил със своите съселяни и с нищо не показал, че ще се самоубива. Излизайки от магазина, мъжът се залял със запалителна течност и се подпалил. "Много хора се опитваха да го угасят с подръчни средства", казаха жители на селото.

Кметът Димо Станков се оказал извън Крушаре и научил за случилото се от журналисти. "Стандарт" разбра, че наскоро се е самоубила съпругата на 58-годишния крушарец, а детето му умряло. Той живеел със своята майка. Заради проблеми с нервите, мъжът е взимал хапчета, които отскоро спрял, казаха от полицията в Сливен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай