Люта македонка преби приятеля си грък

Люта македонка преби приятеля си грък | StandartNews.com

Люта македонка от Благоевград прати с юмруците си в Спешно - приемно отделение на благоевградската болница своя приятел от Гърция след скандал в дома им посред нощ. Двамата се скарали след 03,00 часа в четвъртък в жилището си в областния център. Слабичкият физически грък не могъл да устои на атаките на нашенката, която в яда си го фраснала по главата с твърд предмет. Ошашавеният и набит 22-годишен Стефанос С. побързал да потърси медицинска помощ, защото се уплашил да не е получил мозъчно сътресение от жестокия удар. Появил се при медиците от СПО към 04,00 часа сутринта. Чистосърдечно си признал, че му е бил нанесен побой от собствената му приятелка.

„Състоянието му не бе тежко. Имаше само открита рана на челото, но тя не бе дълбока. Каза, че не е видял с какво го е уцелила изгората му. Направихме му пълни изследвания, за да се успокои, че няма опасност за живота му. Остана при нас около 2 часа. Щом се възстанови, го пуснахме за домашно лечение. Видимо не беше пиян. Нормално и симпатично, но набито и уплашено момче", разказаха медици от Спешно – приемно отделение на МБАЛ – Благоевград.

На тръгване по изгрев слънце гръцкият младеж се колебаел дали да отиде и да си извади медицинско, за да съди приятелката си, или пък да й прости и да забрави болката и побоя. Не е ясно дали е подал жалба и в полицията за физическото насилие над него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай