Крият канабис в царевица

Крият канабис в царевица | StandartNews.com

Сред насаждения от царевица в земеделска земя в местността Дигата край петричкото село Струмешница спипаха 3 килограма канабис. Имотът е на 60-г. М.З. от същото селище. Полицаите са тествали откритото количетво трева, което реагирола положително на марихуана. По-късно униформените са проверили къщата и двора на възрастния мъж. Открити и иззети са още 260 грама сух канабис. Стопанинът е задържан със заповед в ареста до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицаи намериха в мазе на панелен блок в Благоевград индийски коноп. Сградата в квартал „Струмско" е проверена в сряда. Помощението се ползва от 18-г. благоевградчанин В.А. Спипани са 4,8 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицето е задържано със заповед в ареста до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

В селскостопански имот в с.Склаве, стопанисван от К.П./42г./, полицейски служители са открили 5,5 килограма трева, реагирала на марихуана. Мъжът е задържан със заповед в ареста до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай