Крисия и Свилена палят елхата в Разград

Крисия и Свилена палят елхата в Разград | StandartNews.com

Заради мащабен ремонт в центъра кметството мести новогодишните тържества на площада пред Мавзолея- костница

Раград. 10 годишната Крисия Тодорова и нейната музикална педагожка Свилена Дечева ще запалят тази година коледната елха в Разград.

Малката певица, прославила България на Международния конкурс Детска Евровизия и учителката й ще светнат 11-те хиляди лампички, с които ще бъде окичено 10 метровото коледно дърво. Тържеството ще се състои на 10 декемри, а изкуствен сняг ще се сипе над елхата, докато истински снежинки не завалят от небето, обещават от кметството.

Заради мащабния ремонт, който тече в момента в централната градска част, общинската управа ще организира коледните и новогодишни тържества на площад „Възраждане" пред Мавзолея –костница. В градинката пред регионалната библиотека пък за децата ще бъде построен магическият град на дядо Коледа. Там джуджета ще раздават подаръци, изработени в ледените работилници на Лапландия.

Детски концерт ще отбележи началото на коледните празници в Разград. На 10 декември, след като светне елхата, на сцената на читалище „Развитие" в града ще пеят и танцуват възпитаниците на Центъра за работа с деца, където учи солфеж и „малката голяма звездичка Крисия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай