Катастрофа в Банско отне живот

Катастрофа в Банско отне живот | StandartNews.com

Нелеп пътен инцидент завърши със смърт на млада жена от Банско. Трагедията се разигра към 08,20 часа във вторник на метри от полицейското управление в курортния град.

Младата жена, която е с инициали Н.Т., е намерила смъртта си близо до цветарския магазин, откъдето купила цветя за празника на 8 март. Малко по-късно е смазана между връхлетялото върху нея ауди и маздата. Над два часа продължи огледът на местопроизшествието от служители на полицията.

По улица „Глазне" се движил с несъобразена скорост лек автомобил „Ауди", шофиран от 26-годишен водач от Бургас.

Шофьорът загубил контрол над управлението на возилото, което се забило в паркиран встрани лек автомобил „Мазда". За нещастие точно в този миг 30-годишна банскалийка се качвала в маздата. При жестокия удар жената е издъхнала на място. Катастрофата е станала на кръстовището над сградата на полицията в Банско. Веднага на място е пристигнал полицейски автопатрул. Медици само са констатирали смъртта на младата жена. При инцидента са пострадали водачът на аудито и негов 25-г. спътник, който също е от Бургас. Двамата са транспортирани с линейка в болницата в Разлог.

Полицейски служители извършиха оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство. За повече от час движението в района на катастрофата бе затруднено.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай