Издирват пандизчия за изнасилване

Гюнай Хюсеинов мърсува със старица и й отмъкна телефона

Издирват пандизчия за изнасилване | StandartNews.com

Шумен. Полицията в Шумен издирва Гюнай Хюсеинов /26г./ от смядовското село Риш, община, който е заподозрян в изнасилване на 73-годишна жена. В момента той излежавал ефективна 4-годишна присъда за същото престъпление, но бил пуснат в отпуск за домашно лечение за срок от три месеца.

Инцидентът в Шуманско е стана в нощта срещу 3 ноември в дома на жертвата. След престъпния акт извършителят задигнал телефона й и избягал.

Според събраните до момента доказателства заподозрян в извършване на престъплението е Гюнай Хюсеинов. Той е известен на органите на реда с множество кражби, причинител е и на телесни повреди. През 2002 и 2006 година е осъждан условно, а през 2007 година му е наложена пробация за кражба на домашни животни. През 2011 година влиза за 4 години в затвора за изнасилване.

МВР умолява хората, които имат информация за мъжа и местонахождението му, могат да помогнат за издирването му като позвънят на тел. 112 или като съобщят в най-близкото полицейско управление. Анонимността им е гарантирана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай