Избират новата “Мис Силикон” на плажа в Слънчев бряг

Избират новата “Мис Силикон” на плажа в Слънчев бряг | StandartNews.com

Звездата на новата "Мис Силикон" ще изгрее другата седмица, а името на победителката в конкурса за красота ще се нареди до тези на предишните силиконки - Гергана Райчевска, Габриела Иванова, Джулиана Гани, Йоана Христова, Деси Младенова, Лили Иванова. Атрактивният конкурс ще събере най-смелите красавици на Какао Бийч в Слънчев бряг. По традиция те ще покажат изваяни тела и силикон на подиума в Bedroom Beach. Най-красивата тунингована дама заслужено ще заеме първото място и голямата награда. Кастингът за оспорваната надпредвара все още не е приключил и продължава да да тече. Сред претендентките за "Мис Силикон" тази година са фитнес инструкторка и шампионка по културизъм, двойничка на Адриана Лима, фенка на татуировките и дама, която работи като крупие.

Един от най-горещите конкурси за красота се провежда вече за седма поред година. В него могат да участват всички атрактивни момичета, които отговарят на изискванията. Едно от задължителните условия към кандидатките е да имат поне една естетическа корекция. Желаещите да участват в състезанието могат да изпратят снимка и информация за себе си на имейл: [email protected]

"Мис Силикон" е един от най-дискутираните конкурси у нас, който предизвиква безспорен интерес. От 2012 г. организаторите решиха, че надпреварата трябва да има определена кауза. "Искаме да отговорим на въпроса необходимост или прищявка е пластичната и естетична хирургия", обяснява "Мисис България 2007" Мариана Маринова. И тази година мотото на конкурса е "Усмихни се на живота", а целта е с помощта на български и чужди специалисти да се даде шанс на жени, които имат нужда от пластични операции, но не могат да си ги позволят.

Това са жени, пострадали при катастрофи, както и такива, които имат изгаряния или родилни белези. Миналата година спечелилата титлата "Мис Силикон" Габриела Иванова и нейната подгласничка дариха наградите си от 6 000 евро, за да подпомогнат възстановяването на Ани Цануйкова, която обгоря в пожар, докато спасяваше малката си дъщеричка.

Наградите бяха осигурени от д-р Зияд Ал Чирики, който е световно известно име и работи в клиника по пластична хирургия в Лайпциг и който лично се зае да помогне на Ани. И тази година той ще предостави ваучер от 5000 лева за естетични корекции.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай