Хасан Азис с приз "Добро сърце"

Хасан Азис с приз "Добро сърце" | StandartNews.com

Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис получи приз „Добро сърце" от омбудсмана на Мая Манолова за подкрепата си за Националната кампания „Великден за всички". Отличията бяха връчени на тържествена церемония днес в Централен военен клуб в град София. Националният омбудсман Мая Манолова награди всички партньори и дарители, подкрепили Националната кампания „Великден за всеки" – „Дари празник за баба и дядо". Призът за щедрост се нарича "Добро сърце", а символът му е статуетка в тази форма.

"За мен бе чест да помогна на възрастни хора, надявам се да сме ги накарали да се чувстват по-добре по празниците. Тази кампания освен, че ни даде възможност да засвидетелстваме внимание към нашите родители, даде възможност самите ние да се почувстваме отговорни, показа ни, че винаги обществеността и бизнесът в Кърджали са готови да подкрепят едно благородно дело", каза инж. Хасан Азис при получаване на плакета от омбудсмана на България Мая Манолова.

Кметът на Кърджали сподели, че в рамките само на един ден е събрана сумата от 25 хил.лв. от местния бизнес и обществеността на Кърджали. Раздадени са ваучера по 20 лв. на 1 100 възрастни хора от общината като предварително списъците са били изготвени от Пенсионерските клубове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай