Ентусиасти правят електронна платформа за община Ст. Загора

Ентусиасти правят електронна платформа за община Ст. Загора | StandartNews.com

Стара Загора. Електронна платформа „Моята община" създадоха група млади ентусиасти от Града на липите. „Краткият отговор е, защото можем и искаме в града ни и общината да се случват хубави неща" – така мотивириха реализацията на идеята си шестимата доброволци, които представиха платформата в понеделник. Иначе тя се родила във Фейсбук-групата „Моята Стара Загора" от желанието им да не изтича във виртуалното пространство толкова полезна енергия при всяка разгоряла се дискусия.

Младите хора срещнали горещата подкрепа на старозагорския градоначалник Живко Тодоров и общинският омбудсман Павлина Делчева. На пракитика двамата ще бъдат гаранти, че всеки въпрос, всяко предложение и сигнал ще отидат до точния си адресат и няма да останат без отговор и реакция.

Офицалният старт на електронната платформа www.estarazagora.info бе в понеделник на обяд и само в първите два часа десетина души се включиха в нея с различни идея, предложения и сигнали, похвалиха се инициаторите. Те гарантираха, че нямат никакви финансови и или дурги интереси освен благото на своя град и ще я поддържат сайта напълно безплатно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай