Дядо Коледа нагъва цаца в Бургас

Дядо Коледа нагъва цаца в Бургас | StandartNews.com

Бургас. Коледна фиеста като в Калифорния се развихри по обяд на Северния плаж в Бургас. Пясъчната ивица се напълни, след като на нея се появиха на живо Дядо Коледа и Снежанка с огромен чувал, пълен с подаръци. Двамата пристигнаха яхнали породисто пони и се разходиха по крайбрежната алея, последвани от огромна тълпа. На пясъка пък бе паркирана гигантската шейна, с която Снежанка и Дядо Коледа трябваше да отпътуват обратно.

"Сигурно се чудите какво правя тук през лятото. Всички знаете, че аз идвам всяка година на 25 декември. Само веднъж в годината излизам от моята зимна къща в Лапландия", обясни пред смаяните туристи причината за своята визита Дядо Коледа. След това развърза червения чувал и повече от час раздаваше на малки и големи подаръци, за да не пострада репутацията му.

"Това, което видях, много ми хареса. Сега разбирам какво значи "ваканцуване" и защо вашите депутати всеки август отиват в отпуск на море. Жалко, че със Снежанка нямаме бански костюми, за да направим по една морска баня", каза Дядо Коледа. И въпреки че не успя да се изкъпе в морето, той похапна вкусна цаца и опита от екзотичните коктейли на плажа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай