Директор на радио с приз „Жена на Благоевград"

Директор на радио с приз „Жена на Благоевград" | StandartNews.com

Благоевград. Елисавета Каменичка стана носител на престижното отличие „Жена на годината на Благоевград". На тържествена церемония в пълната зала "22 септември" победителката получи статуетката, след като надви конкуренцията на други 9 номинирани жени, които са отдадени на благородни каузи. Елисавета Каменичка е директор на Радио Благоевград.

Официален гост на 12-то издание на събитието бе Неврокопският митрополит Серафим, който поздрави номинираните за благородните им дела. Финалистките бяха поздравени от шефа на общинския съвет Радослав Тасков и от дългогодишния, и най-голям спонсор на инициативата Борис Ячев.

Организаторите от Женско благотворително дружество „Македония" и община Благоевград бяха подготвили почти двучасова програма, в която взеха участие детски танцови състави и талантливи млади певци. Всички 10 номинирани бяха посрещнати с аплодисменти от присъстващите. При разглеждането на номинациите основната тежест имат мотивацията и мястото на номинираната жена в обществения живот на Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай