Части от София остават без вода

Части от София остават без вода | StandartNews.com

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чумерна" в Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на живеещите по ул. „Чумерна" от ул. „Ангиста" до ул. „Св. Св. Кирил и Методий"; по ул. „Св. Св. Кирил и Методий" от ул. „Чумерна" до ул. „Дунав".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Шишман" в Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на живеещите по ул. „Цар Шишман" от ул. „Аксаков" до ул. „Славянска".

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Граф Игнатиев" в Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на живеещите по ул. „Граф Игнатиев" от бул. „Христо и Евлоги Георгиеви" до бул. „Васил Левски"; по бул. „Васил Левски" от ул. „Граф Игнатиев" до ул. „Генерал Паренсов".

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Новачки" в кв. „Бенковски", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на живеещите в селото от жп. блоковете до жп. гара „Илиянци"; кв. „Бенковски".

Във връзка с преустройство на водомерен възел на ул. „Йосиф Обербауер" в жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на живеещите на ул. „Йосиф Обербауер".

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Широки път" във вилна зона „Малинова долина", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа живеещите на ул. „Тръстеник", ул. „Бяла река", ул. „Папур".

Във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. „Блато" в с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на живеещите на ул. „Петко Каравелов", ул. „Ветрен", ул. „Казанджийска", ул. „Блато", ул. „Мировско шосе".

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Димитър Стоичков" в с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в селото.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любляна" в кв. „Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на живеещите по ул. „Любляна" от ул. „Киевска" до ул. „Никола Петков".

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Егреците" във вилна зона „Беловодски път", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на живеещите на ул. „Егреците", по ул. „Стар Беловодски път" от ул. „Беловодски път" до ул. „Акация", ул. „Планинарска песен", ул. „Малкото копито".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай