Части от София без вода на 23 август

Части от София без вода на 23 август | StandartNews.com

Части от София ще останат без вода на 23 август 2016 г. (вторник). Това съобщиха от пресцентъра на "Софийска вода". Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Eкатерина Божилова" кв. „Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите, живеещи в района на:

по ул. „Екатерина Божилова" от ул. „Нарцис" до ул. „Стилиян Чилингиров"
по ул. „Стилиян Чилингиров" от ул. „Сичан Николов" до ул. „Екатерина Божилова"
ул. „Димитър Кантакузин", ул. „Сичан Николов", ул. „Гена Димитрова" №19, №21, №23

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Сичан Николов " ъгъла с ул. „Екатерина Божилова".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.


На 23 август 2016 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Катунище" с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Катунище" от ул. „Алеко" до ул. „Янчовска река"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Катунище " ъгъла с ул. „Алеко".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 23 август 2016 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Липа" с. Герман се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Липа" от ул. „Патриарх Герман" до ул. „Проф. Васил Стоилов"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Липа " ъгъла с ул. „Проф. Васил Стоилов".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 23 август 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Руй планина" жк. „Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Руй планина" №10

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ран босилек" ъгъла с ул. „Руй планина".

На 23 август 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Копитото" кв. „Бояна" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Копитото" №3

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Копитото" ъгъла с ул. „Поп Евстати Витошки".

На 23 август 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Родина" гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Родина", ул. „Еледжик", ул. „Козлодуй"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Родина" ъгъла с ул. „Еледжик".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай