Болярите откриват летен театър за "Бони М"

Болярите откриват летен театър за "Бони М" | StandartNews.com

Велико Търново. Легендите от "Бони М" пристигат в Търново на 29 юни за да открият нов летен театър в парк "Марно поле" в 20 часа. Инициативата за възстановяването на любимата за търновци сцена е на кмета Даниел Панов и е обвързана с кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019. Така ще бъде осигурено още едно място за провеждането на концерти и културни събития в старата столица.

"Бони М" ще изпълнят вечните хитове "Rasputin", "Rivers of Babylon", "Ma Baker", "One Way Ticket" със същия ентусиазъм и заряд, както през 70-те години обещават от общината. В турнето на групата в България през 2013 г. са включени 29 града, сред които е и Велико Търново.

Билети за концерта на 29 юни се продават от вчера на промоционални цени от 10 до 50 лв. Те могат да бъдат закупени на касата на Туристически информационен център – Велико Търново, както и от обектите от вериги магазини "Германос", "Пикадили", "Офис 1″ и бензиностанции ОМВ. Билети се продават и онлайн от системата на Eventim.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай