Благоевград с нова акция в помощ на Мишо

Благоевград с нова акция в помощ на Мишо | StandartNews.com

Благоевград. Кметството в Благоевград започва поредна акция в помощ на Михаил Николов. В навечерието на Коледа общината ще събира средства за лечението на ученика от Национална хуманитарна гимназия "Св. св. Кирил и Методий" с "Картичка за Мишо". Тя ще се продава за 1,50 лв.

Събраните средства ще бъдат използвани за лечението на Мишо, който догодина ще е абитуриент. Той е многократен медалист на състезания по MMA и бразилско жиу-жицу, прославил нееднократно града и страната. След нелеп инцидент - скок в плитка река от голяма височина, младежът нарани гръбнака си. На 4 декември му предстои жизненоважна операция на гръбначния стълб. Колкото по-бързо бъдат събрани средствата за неговото лечение, толкова по-големи са шансовете на бъдещия абитуриент да бъде като нас и отново да се чувства жив. Всички събития, включени в културния календар на община Благоевград за месец декември - концерти, представления, театрални постановки, работилници и благотворителни базари, са обединени под мотото "БЛАГОЕВГРАД ЗА МИШО".

Средства за лечението му ще се събират и в кутии, които ще бъдат разположени във фоайето на общината, в Културно-информационния център, в магазини и книжарници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай