Баба наръга съседка с джобно ножче

Баба наръга съседка с джобно ножче | StandartNews.com

Спорът бил за това кой се грижи повече за градинката пред блока

Баба наръга с джобно ножче съседката си в Разград и ще бъде изпратена на съд за хулиганство. Екшънът станал в понеделник вечер в градинката пред блок №4 на ж.к. „Лудогорие" в града. 71 годишната Пенка Колева отмаряла на пейката пред кооперацията, когато там се появил комшията й дядо Илия.

Жената взела да мърмори на съседа, че съпругата му все си стои у дома и не се включва в отглеждането на цветята пред блока, докато другите кооператорки превивали гръб над лехите . Чула критиките от къщи излязла половинката на бай Илия - Кунка и взела да опровергава разгневената Пенка.

Докато се вихрела женската свада, недоволната градинарка извадила от джоба на престилката си джобно ножче и го забила в рамото на мързеливата според нея комшийка. Като видял, че бабите си пускат кръв, дядо Илия позвънил на 112 и повикал на помощ полицията.

Лютата баба Пенка ще бъде изправена пред съда по Указа за дребно хулиганство, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Разград. На буйната старица вече е назначен служебен защитник. Тя със сигурност ще бъде наказана поне с глоба, а ако съдът прецени може да получи и арест, който ще излежава в полицейския кучкарник край града.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай