10-годишен апаш отмъкна синджир от врата на момиченце

10-годишен апаш отмъкна синджир от врата на момиченце | StandartNews.com

10-годишен хлапак атакува и задигна златно синджирче от врата на 6-годишно момиченце в Благоевград. Потърпевшото дете е в шок от случилото се посред бял ден нападение. На невръстния крадец помогнал 16-годишен непълнолетен младеж.

Момиченцето веднага казало на родителите си за грабежа, станал на спортна площадка в квартал „Еленово" в града. Те пък уведомили полицията. След незабавно проведено издирване полицейски служители на 02 РУ-Благоевград са задържали двете момчета, които са от областния център. С двамата извършители ще работи инспектор от Детска педагогическа стая. За случая е уведомена Районна прокуратура - Благоевград.

Непълнолетен пък наби двама души – младеж и мъж, в Благоевград. Късно в четвъртък, към 22:30 часа, е получен сигнал за физическа саморазправа между четирима мъже в района на улица "Свобода" в града. Пристигналите на място полицейски служители на 02 РУ-Благоевград установили, че двама от биещите се – на 38 и 19 години, са получили охлузни рани и след оказана на място медицинска помощ са освободени за домашно лечение.

Със заповед за задържане до 24 часа е вкаран в ареста 17-годишен младеж от Благоевград. Работата по случая продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай