100-кг. овчарки нахапаха зверски бивша учителка

100-кг. овчарки нахапаха зверски бивша учителка | StandartNews.com

Сапарева баня. Бившата начална учителка от Сапарева баня Иванка Кайерска е жестоко нахапана от две огромни овчарски кучета. Във вторник след обяд жената излязла на разходка по ливадите, които се намират непосредствено до дома й над градския парк, съобщи информационният сайт struma.bg. Изведнъж двете четириноги, които пазели овцете на Крум Белчински, се нахвърлили върху бившата преподавателка и я заръфали по краката.

Стопанинът не се помръднал, синът на учителката и други съседи излезли и с викове прогонили двете кучета, които тежат по около 100 кг. Веднага е извикан екип на Спешен център – Сапарева баня, на място пристигнали и полицаи.

Учителката е с десетина огромни рани от кучешки зъби по двата крака, някои от тях са зашити в Спешния център в града. Двата й крака са бинтовани и трудно се движи. Не е настанена за лечение в болница. Полицаите са съставили акт на Крум Белчински, затова, че не е извикал кучетата при себе си и не е реагирал, след като са нападнали жената. Тя си е извадила медицинско свидетелство, което ще представи в Дупнишка районна прокуратура, след като подаде жалба срещу Крум Белчински. Първо ще изчака да заздравеят раните й, тъй като е трудно подвижна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай